开元食味
德国频道

求助, 请问!

发表于 15.6.2006 16:29:39 | 只看该作者
即时机票
it is broken just now,kindly XDJMs please help me.
1,where can fix it,
2,to buy a new 自行车内胎 ? supermarket? what is the cost?
3,who can help me to fix it, I will pay for it , of course!contact me please!
4,who have the tools for fix it? please rent me.

发表于 15.6.2006 16:32:02 | 只看该作者
walmark and real

or markkauf kaufland???

obi 也可能有

楼主| 发表于 15.6.2006 16:36:02 | 只看该作者
QUOTE(山民甲 @ 15.06.2006, 17:32 )
walmark and real

or  markkauf      kaufland???
obi 也可能有
[right][snapback]1007155[/snapback][/right]

danke!
your mean is buy or fix?

发表于 15.6.2006 16:39:08 | 只看该作者
sorry 我用汉语吧!

那些地方有卖补胎用的东西 自己diy啊! 不难

5e 之内搞定

楼主| 发表于 15.6.2006 16:43:49 | 只看该作者
QUOTE(山民甲 @ 15.06.2006, 17:39 )
sorry  我用汉语吧!

那些地方有卖补胎用的东西  自己diy啊!  不难

5e 之内搞定
[right][snapback]1007164[/snapback][/right]

I hope to know what kind of "补胎用的东西 ", what are their German name?danke!

发表于 15.6.2006 16:57:43 | 只看该作者
临时拍的图片

反正样子都差不多

楼主| 发表于 15.6.2006 17:02:46 | 只看该作者
it is so kind of you!
if all of "补胎用的东西 " is in this box?
DIY is a bit difficult for me, my privious bike is given up due to the same reason.

发表于 15.6.2006 17:05:24 | 只看该作者
我也知道比较难

但是我来德国以后都是自己弄得

在慕尼黑的时候也是

要不 你上网看看adfc (全的自行车联合会)在慕尼黑有没有修车的地方?

上网 自己找吧! 我不知道在什么地方

发表于 15.6.2006 17:07:44 | 只看该作者
另外 螺丝刀 钳子和 拔内胎的东西 容易找到或者很容易找到别的东西代替

缺少的就是 粘合剂 和

盒子里面只有 粘合剂 和 小橡胶条 砂纸 以及气门芯

发表于 15.6.2006 17:21:56 | 只看该作者
I want to ask you, who was the first one who knew all what you asked ! please answer me, thanx!